עדות: מתנחלים יידו אבנים על מכוניות בכביש חווארה-ג'ית ופצעו את מוחמד מעאלי בראשו, מארס 2008
מוחמד מעאלי, סוחר
אני עובד כמפיץ של מוצרי צריכה בחברת "האני אל-עג'אווי" ונוסע בכפרים ובעיירות בגדה המערבית כדי לחלק סחורות.
אתמול, ה-3.3.2008, נסעתי מהעבודה ברמאללה לעג'ה עם הבוס שלי, האני עמרייה. אני נהגתי במכונית פולקס ווגן לבן מודל 1999 והאני ישב לידי. בסביבות השעה 20:15 בערב, עברנו ליד יצהר. בכניסה להתנחלות היו 6-5 מתנחלים. הם זרקו אבנים לכיוון שלנו. אני נפגעתי במצח מאבן שחדרה דרך השמשה הקדמית. מייד אחר כך אבן נוספת פגעה בראש שלי. הדם ניתז על הפנים שלי ויותר לא יכולתי לראות ואיבדתי הכרה.
התעוררתי בסביבות השעה 01:00 בלילה ומצאתי את עצמי בבית החולים רפידיה. הרופאים אמרו לי שאמבולנס של הסהר האדום הפלסטיני פינה אותי לבית החולים. הם אמרו לי שיש לי שבר בגולגולת ופצע במצח שנתפר בשבעה תפרים.
בבוקר האני ביקר אותי וסיפר לי שאיבדתי הכרה אחרי שנפצעתי ושהוא נהג ברכב כדי להתרחק מהמתנחלים. אחרי קילומטר וחצי הוא עצר ג'יפ צבאי, סיפר לחיילים מה קרה והזמין את האמבולנס שפינה אותי לפה.
התקיפה באה בהפתעה. אני לא יודע למה עשו לנו את זה. אני עדיין מאוד מפחד. מסוכן עכשיו לנסוע בשעות הערב.
מוחמד נאג'ח עבד א-לטיף מעאלי, בן 25 הוא סוחר ותושב עג'ה שבמחוז ג'נין. את עדותו גבתה סלמה א-דיבעי, ב-4.3.08 בבית החולים רפידיה.